Bevakning

JE Larm & Bevakning är ett riksauktoriserat bevakningsföretag och kan erbjuda bevakningstjäsnter över hela landet.

Behöver mitt företag bevakning?

Oavsett vilket företag du driver kan bevakning vara en bra metod för att öka säkerheten. Det får din personal att känna sig trygg och förebygger stölder eller andra brott mot verksamheten. Vi erbjuder olika typer av bevakning som som anpassas efter din verksamhet. Rondering på schemalagda tider, stängning och låsning, hemgångskontroll, behörighetskontroll och receptionist med väktarutbildning.

Vi på JE Larm & Bevakning hjälper dig med bevakning – oavsett  vilken verksamhet du driver. Kontakta oss redan idag så kommer vi ut till dig och berättar mer om hur vi arbetar med bevakning för företag.

TJÄNSTER INOM BEVAKNING

Vi hjälper dig att säkra upp din arbetsplats med hjälp av rondering, larmutryckning och receptionist.

Ronderande bevakning​

Ronderande bevakningar går ut på att vår personal kontinuerligt bevakar området på bestämda eller obestämda tider. Det är ett effektivt sätt att förhindra stöld, skadegörelse och olaga intrång.

Stationär bevakning & Områdesbevakning

Stationär bevakning och områdesbevakning innebär att våra väktare bevakar specifika områden eller lokaler. Vi finns där under den tid som ni väljer, och skyddar egendom och lokaler från olaga intrång, skadegörelse och rån. 

Larmutryckning

Vi rycker ut vid larm under dygnets alla timmar. Vi har väktare som arbetar under hela dagarna och nätterna, och vi kan garantera snabb framkörning vid larm.

Receptionist / Elektronisk receptionist

Vi bevakar er reception elektroniskt direkt från vår central. På så vis kan vi säkerställa att ni är trygga i realtid. Det är en fördel för dig som har få besökare, men samtidigt vill ha hög behörighetskontroll.

Ordningsvakt

Vi förmedlar ordningsvakter för ditt event. Det av Polisen, Domstolen, Kommunen eller Frivårdens förordnade område.

Behöver du ett larm?

Förutom att erbjuda bevakning, erbjuder vi på JE Larm & Bevakning dessutom hemlarm och företagslarm för boende i Enköping med omnejd. Om du vill läsa mer om våra larm eller redan nu beställa ett är du alltid välkommen att kontakta oss.

Behöver ditt företag bevakning?

Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte där vi berättar mer om vad vi kan erbjuda just dig.