Överfallslarm för butiker & företag

Oavsett om du jobbar på kontor, i butik eller ensamarbeten kan det vara bra att vara utrustad med ett överfallslarm på jobbet. Det ökar din trygghet på arbetet. Ett överfallslarm gör det enklare att snabbt komma i kontakt med larmcentralen – som skickar väktare till dig.

Snabb hjälp med bärbara larm

Oavsett vad du jobbar med kan hotfulla eller farliga situationer uppstå. Med ett bärbart och tåligt larm kontaktar du snabbt larmcentralen – när faran eller olyckan är framme.

 

Våra överfallslarm låter dig arbeta som vanligt, samtidigt som du vet att hjälpen bara är ett knapptryck bort. Du behöver inte längre ta dig till kassan eller en specifik plats för att lösa ut larmet – du har det med dig hela tiden. Oavsett om du arbetar på kontor, i butik eller någon annanstans, kan du och din verksamhet gynnas av ett bärbart överfallslarm med omedelbar utryckning av oss på JE Larm & Bevakning.

Våra överfallslarm

PNC360

Det här är vår minsta modell av överfallslarm, som kommer med funktionen komradio och såklart ett bra överfallslarm.

PNC380

Vår mellersta modell kan dessutom ta emot inkommande samtal – perfekt att ha företagets fasta telefonnummer i för det lilla företaget!

PNC560

PNC560 är precis som en smartphone, med fingeravtrycksläsare, sms- och mejlfunktion samt androidbaserade appar. Modellen har dessutom inbyggd streckkodläsare!

 

Flera funktioner i en

Vi erbjuder överfallslarm till företag som vill känna sig säkra i sin vardag på jobbet. Våra överfallslarm fungerar både som larm, mobiltelefon och komradio, som personalen kan använda för att kontakta varandra i det vardagliga arbetet. Fördelen med våra överfallslarm är att ni får en högre säkerhet i en enhet som ni kan använda till annat. När du löser ut överfallslarmet kan vi i realtid höra vad som händer och snabbt komma till platsen.

Vi på JE Larm & Bevakning hanterar våra kunders överfallslarm. Det innebär att vi hanterar abonnemang, service, utbyte och tjänster utan fördröjning av någon underleverantör.

Komradio / Mobiltelefon

Håll kontakten med dina kollegor genom komradion. 

Sätt i företagets SIM-kort och ta även emot samtal från dina kunder.

Larm

Larma vår larmcentral snabbt och enkelt med hjälp av ditt bärbara överfallslarm med enkel navigering och tydlig larmknapp.

Vill du beställa veta mer?

Vi kommer gärna ut till ditt företag och demonstrerar hur våra överfallslarm fungerar, så att du med egna ögon kan se dess praktiska funktioner och effektiva larmknapp. Kontakta oss så bokar vi in en tid!