Kameraövervakning

Pålitlig kameraövervakning med högkvalitativ kamerautrustning för privatpersoner och företag som behöver koll på säkerheten i vardagen.

Förebygg brott och olyckor med ett välplanerat kamerasystem!

JE Larm & Bevakning installerar övervakningskameror för dig som är i behov av extra trygghet – i vardagen eller på jobbet. Vi kan installera kameror som en del av ett hemlarm, ett företagslarm eller separat för dig som enbart vill ha kamerabevakning utan larm. Vi hjälper våra kunder att känna sig trygga varje dag, och vi erbjuder dessutom smarta funktioner som agerar tillsammans med inbrottslarmet för att öka säkerheten ytterligare. Är du intresserad av att installera kameraövervakning? Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt besök där vi berättar mer!

Hur fungerar kameraövervakningen?

Alla våra kameror kan kopplas till våra inbrottslarm och innehåller smarta funktioner som optimerar din säkerhet.

Vi installerar kvalitetsprodukter från Dahua.

Inspelningarna lagras lokalt hos dig, vi kan på distans se din verksamhet för att exempelvis rondera eller övervaka ankommet gods åt dig.

Vid händelse om brott / misstanke om brott hjälper vi dig att ta fram inspelningen och leverera den direkt till Polisen.


Övervakning för privatpersoner och företag

Vi erbjuder kameraövervakning för privatperson och företag, med olika funktioner och tillägg beroende på vad du har för behov. Du kan beställa kameraövervakning tillsammans med ditt hem- eller företagslarm, eller separat beroende på vad du vill ha. Här kan du läsa mer om vad som är unikt för kamerabevakningen baserat på om du är privatperson eller företag.

PRIVATPERSON

Privat kameraövervakning för privatpersoner.
  • Styr utebelysningen som enbart tänds när en människa går förbi
  • Ger dig en notis i larmets inomhussiren om någon står vid din ytterdörr

FÖRETAG

Kameraövervakning för alla typer av företag.
  • Ger dig en push-notis på din mobil om någon röker utanför företagets entré
  • Aktiverar ett automatiskt meddelande till personalen om köbildning vid kassan

Vill du också installera kameror?​

Vi berättar gärna mer om vår utrustning och hur hela processen fungerar. Kontakta oss redan idag så återkommer vi med information och inbokning av en demonstration.