Korttillverkning

Passerkort är ett extra lager av säkerhet till ditt företag. Det skapar en trygghet för alla anställda, och tillåter enbart behöriga personer att ha tillgång till era lokaler.

Extra säkerhet i er verksamhet med hjälp av passerkort som innehåller UV-tryck eller foto på personen.

Det finns många fördelar med att införskaffa passerkort till företaget. Det ger en större trygghet, då ni vet vem som tar sig in och när.

Korten är helt integrerade i våra rutiner för kontroll och uppföljning, det innebär att våra väktare vet hur behörighet kontrolleras på just ert företag.

Hur tillverkas korten?

När vi tillverkar passerkort för våra kunder är det kunden själv som bestämmer vilken layout deras kort ska ha. Vi ser över vilka behov ni har, vilket system som passar bäst för er och tar därefter fram stilrena passerkort som matcher er profil. Vi tillverkar passerkort för företag och vi kan lägga till passerkorten direkt i erat larmsystem. Våra passerkort tillverkas i säkerhetsklassade lokaler i Örsundsbro, och vi använder endast kvalitetskort och Zebras originalprodukter vid tryck. 

Egenskaper

Vanliga frågor

Här kan du läsa svaren på några av de vanligaste frågorna vi får kring passerkort. Om du vill ställa ytterligare frågor är du alltid välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret här nedanför.

En del av säkerheten är att fotot tas på rätt sätt, vi samarbetar därför med en professionell fotograf som tar fotografi enligt gällande normer för ID-kort och körkort. HejFoto AB i Enköping tar betalt på plats för fotografiet, det skickas sedan digitalt till vårat kontor. Vi påbörjar tillverkning när korrektur är godkänd.

Kort med högre säkerhet levereras av oss på JE direkt till slutanvändaren. Slutanvändaren kan behöva uppvisa en giltig ID-handling vid leveransen.

Det kan skilja sig från företag till företag beroende på antal anställda. För en exakt prisbild är det alltid bäst att kontakta oss direkt!

r3

Vill du beställa passerkort?

Skicka en förfrågan till oss med dina behov, så återkommer vi så fort vi kan med all information du behöver, samt en offert på hela jobbet.